Zwanger/pasgeboren

Zwanger

Negen maanden lang, een bijzondere tijd! Een wonder speelt zich binnenin je lichaam af, wat ook aan de buitenkant zichtbaar is. Om deze tijd nooit te vergeten, maak ik graag een zwangerschapsreportage. Samen met je man/partner en eventueel jullie kind(eren).

 

 

 

 

 

Pasgeboren

Net geboren… zo pril, maar alles gaat zo snel! Daarom maak ik graag foto's van jullie kindje. Dat kan in studio-stijl of d.m.v. een lifestylereportage.

Bij een studioreportage kom ik graag tussen de vierde en de veertiende dag na de geboorte langs om van jullie kindje foto’s te maken. Natuurlijk maak ik ook een mooie foto met papa en mama (als jullie dat willen) en eventueel met broertje(s)/zusje(s).

Helemaal zoals jullie zijn op de foto? Dan maak ik graag een lifestylereportage! (de leeftijd van jullie kindje is dan minder belangrijk). Met een lifestyle-reportage zet ik jullie op de foto zoals jullie zijn. De kleine momentjes, zo gewoon en toch ook bijzonder. In de omgeving die jullie zo vertrouwd en dierbaar is. We maken foto’s van jullie en jullie kindje/kinderen in de woonkamer, het kinderkamertje en eventueel ook jullie slaapkamer. Ik fotografeer de momenten zoals ze er zijn, maar we zullen ook wat mooie momenten bewust creëren. Hierdoor ontstaat een mooie mix tussen ‘life-moments’ en 'styled-moments’

Nieuwsbrief