Familie!

Dat is ook nog eens leuk, met z’n allen op de foto!

Opa, oma, kinderen en kleinkids…

We hadden afgesproken in Nijmegen, het Valkhof. Niet de eerste keer dat ik daar voor een fotoreportage was… al eerder maakte ik op deze plek een bruidsreportage en een zwangerschapsreportage.

Het is een mooie locatie, zeker om foto’s te maken: natuur, oude muurtjes, trappen, bankjes… Alleen soms even stoeien om die lelijke gebouwen op de achtergrond niet in beeld te krijgen. :)

En een buitenreportage in de winter? Dat kan prima! Oké dikke jassen zijn niet zo mooi… maar je kleden met warme vesten, heerlijke sjaals en een mooie mutsen kan natuurlijk prima!

Voor de jongens van 2 en 4 jaar was het in het begin even spannend… zo’n vreemde mevrouw met een camera om haar nek, wat moet zij nou?

Belangrijk voor iedereen om dus eerst te zorgen dat de kids zich veilig en vertrouwd voelen.  Want, vinden de kinderen het niet leuk (en gaan ze dus niets willen!), dan gaan ouders zich ook niet lekker voelen! Kortom… geen leuke reportage! Gelukkig kan ik goed met kinderen en weet ik al snel hun vertrouwen te winnen. Zeker als ze mij mogen assisteren met het checken van de foto, zelf een foto (of meer) mogen maken en de belofte om aan het einde een ‘gekke-bekken-foto’ te maken. Top dus! Want ik vind dat foto’s maken wel een feestje moet zijn!

De assistentie werkte uitstekend en mede dankzij Tygo zijn er dus mooie foto’s gemaakt! Die kunnen opa en oma straks met trots ophangen.

 

Naar het overzicht
 • Esther

  Met liefde en passie fotografeer ik jouw bijzondere momenten van nu om deze vast te leggen voor later.

 • Contact

  Neem nu contact met mij op voor meer informatie of het plannen van een fotoreportage.

 • Prijzen

  Alle prijzen en mogelijkheden voor een fotoreportage die past bij jou!

 • Cadeaubon

  Op zoek naar een origineel cadeau?

  Geef een cadeaubon!

  Mooi verpakt, leuk om te geven!

 • Blog

  Elke fotoreportage is bijzonder.

  Lees elk uniek verhaal!

Nieuwsbrief