2015…. Een wervelwind!

2015…. Een wervelwind!

 

Colour by Esther Fotografie en het jaar 2015… ik wil het omschrijven als een wervelwind!

Wat ooit begon als het goed willen fotograferen van mijn eigen kinderen, een uit de hand gelopen hobby, is nu een mooi (klein) bedrijf geworden! Ik ben zo apetrots!

Dit jaar zat vol mooie fotoreportages: kinderen in allerlei leeftijden, zwangere buiken, gezinnen en families, maar ook steeds meer newborns en voor het eerst dit jaar trouwreportages! Met toch wel als hoogtepunt de mooie reportage van Bennie en Lydia in Zeeland.

Ook mocht ik geweldige workshops volgen; zo gaf de workshop van Willie Kers (GlamourKidz Photography) me zoveel meer inzicht in het mooie van licht. Vanaf dat moment groeide mijn buitenreportages enorm en wat heb ik van deze reportages genoten!

Mijn zolder heeft in 2015 nog minder plek gekregen :)  Ik mocht investeren in mooie (newborn)props: de vintage kinderwagen, schalen en manden, prachtige kledingsetjes, mooie kleden. Maar ook kon ik mijn achtergronddoeken flink uitbreiden en fotografeer ik nu niet meer alleen op zwart en wit, maar ook op mooie houten vloertjes, rustieke deuren etc. Zelfs voor de zwangere vrouwen kan ik nu prachtige kleding aanbieden om de reportage net dat beetje meer te geven.

Maar bovenal heb ik een nieuwe huisstijl gekregen. Dankzij Buro Arnhem Zuid heb ik een supervet logo en de meest toffe website!! De kleur is duidelijk roze geworden :)  Nog niet zo heel lang geleden kreeg ik een grote doos binnen vol mooie (roze) spulletjes om de fotopakketjes nog mooier te kunnen inpakken en afleveren. Van het begin tot het einde wil ik dat een fotoreportage van Colour by Esther Fotografie een feestje is!

 

Dit is natuurlijk niet vanzelf gebeurd….

Dank jullie wel voor jullie vertrouwen, jullie openheid tijdens reportages zodat ik jullie puur op de foto kon zetten.  Pure fotografie = mooie fotografie :)

 

2015…. een wervelwind…  ik kan niet wachten op het moois van 2016!!

Naar het overzicht
 • Esther

  Met liefde en passie fotografeer ik jouw bijzondere momenten van nu om deze vast te leggen voor later.

 • Contact

  Neem nu contact met mij op voor meer informatie of het plannen van een fotoreportage.

 • Prijzen

  Alle prijzen en mogelijkheden voor een fotoreportage die past bij jou!

 • Cadeaubon

  Op zoek naar een origineel cadeau?

  Geef een cadeaubon!

  Mooi verpakt, leuk om te geven!

 • Blog

  Elke fotoreportage is bijzonder.

  Lees elk uniek verhaal!

Nieuwsbrief