Bloggen

Fotoreportage in de winter? DOEN!

Geschreven op

Eerlijk toegegeven: ik ben geen wintertype. Op en top een koukleum verstop ik me in de winter maar al te graag in driedubbele lagen kleding met een onflatteus fleecevest erover. Maar er is één ding dat de winter goed maakt en dat zijn fotoreportages! E Lees meer »

Nazomer//foto//sessies

Geschreven op

Ik hou van een mooie nazomer: de kleuren zijn nog vol en het zonlicht wordt steeds zachter. Een heerlijke tijd voor prachtige foto's! Daarom ga ik speciale nazomer//foto//sessies aanbieden! Wat en hoe? * Boek in de maand augustus voor een nazomer//foto//sessie in de maand... Lees meer »

make memories - capture memories!

Geschreven op

Herinneringen… maak ze – bewaar ze Heerlijk vakantie! Daar kijken we allemaal naar uit. We genieten van rust, samen dingen doen, een prachtige omgeving én we leggen dit allemaal vast op camera: capture the memories! En dan is het moment daar… de vakantie is afgelopen: spulle Lees meer »

02.06.2017 | Wout & Naomi

Geschreven op

De jurk, het pak, de auto, de wensballon, de champagneglazen, het ringendoosje, de wenshartjes… alles tot in de puntjes en tot in elk detail geregeld. Wout en Naomi hebben in alles naar DE dag toegeleefd. 02|06|2017 Elk moment vol aandacht, vol liefde. W Lees meer »

Saal Digital Nederland - album test

Geschreven op

Foto’s op je computer, waarschijnlijk honderden! Nooit meer bekeken, in gele microsoft mapjes opgeslagen. Dat zou toch niet de bedoeling moeten zijn… Daarom houdt mijn zoektocht niet op naar mooie fotoproducten, zodat je jouw mooie en kleurrijke herinneringen levendig kan... Lees meer »

Stichting Earlybirds

Geschreven op

‘Met liefde fotografeer ik voor Stichting Earlybirds’ Sinds een poosje mag ik met trots zeggen dat ik mag fotograferen voor Stichting Earlybirds. Een stichting die belangeloos fotoreportages verzorgd voor prematuur geboren kindjes. Een Lees meer »

Groeien

Geschreven op

Groeien Het is een eer, vind ik, als mensen in de loop van de tijd terug komen om foto’s te laten maken. Zo ook met Lara, waar ik vorige week voor de derde keer was! Super leuk om Lara te zien groeien, van kleine dreumes naar een behoorlijk zelfverzekerde peuter van drie. ( Lees meer »

Studioreportage... bij jou thuis! In de spotlight FAY|MAUD|SOPHIE

Geschreven op

Een auto volgeladen: Achtergronddoeken (wit, zwart, houten vloertjes, vintage deuren, bloemen, muurtjes…) Achtergrondsysteem Flitsset, softboxen Allerhande spulletjes: haarbandjes, krukje, schapenvachtje, vintage camera, etc. En natuurlijk mijn vintage koffertje! D Lees meer »

2015…. Een wervelwind!

Geschreven op

2015…. Een wervelwind! Colour by Esther Fotografie en het jaar 2015… ik wil het omschrijven als een wervelwind! Wat ooit begon als het goed willen fotograferen van mijn eigen kinderen, een uit de hand gelopen hobby, is nu een mooi (klein) bedrijf geworden! Ik Lees meer »

Familie!

Geschreven op

Dat is ook nog eens leuk, met z’n allen op de foto! Opa, oma, kinderen en kleinkids… We hadden afgesproken in Nijmegen, het Valkhof. Niet de eerste keer dat ik daar voor een fotoreportage was… al eerder maakte ik op deze plek een bruidsreportage en een zwangerschapsreport... Lees meer »

 • Esther

  Met liefde en passie fotografeer ik jouw bijzondere momenten van nu om deze vast te leggen voor later.

 • Contact

  Neem nu contact met mij op voor meer informatie of het plannen van een fotoreportage.

 • Prijzen

  Alle prijzen en mogelijkheden voor een fotoreportage die past bij jou!

 • Cadeaubon

  Op zoek naar een origineel cadeau?

  Geef een cadeaubon!

  Mooi verpakt, leuk om te geven!

 • Blog

  Elke fotoreportage is bijzonder.

  Lees elk uniek verhaal!

Nieuwsbrief